Scoici cu gât mic aburit cu porumb dulce și busuioc
Această rețetă face 6 porții cu 365 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Cap la magazin și ridica telina, scoici littleneck, busuioc, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Scoici cu gât mic aburit cu sos de vin alb, Littleneck scoici cu cârnați, și Littleneck Scoici Cu Linguica pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare și adâncă la foc mediu și adăugați uleiul de măsline.
Adăugați țelina, usturoiul, chorizo și ardeiul roșu zdrobit și sotati timp de 3 până la 4 minute.
Adăugați scoicile și vinul alb, condimentați cu sare și piper, acoperiți și aburiți până când scoicile se deschid, 3 până la 6 minute. Aruncați-le pe cele care nu se deschid.
Se amestecă untul, porumbul, pătrunjelul și busuiocul.
Transferați în bolul mare de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru scoici. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Indian Wells Vin Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau