Scoici cu cremă de Chili
Pan-Seared scoici cu sos de Chili crema ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 87 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 55 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți cilantro, lapte, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Scoicile arse într-un sos de cremă de muștar Cajun, Scallops pe Linguine cu sos de cremă de roșii, și Scallops Pan-Seared pe Linguine cu sos de roșii-smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați scoicile și 2 linguri de făină într-o pungă mare cu fermoar; sigilați punga și agitați ușor pentru a acoperi scoicile.
Încălziți uleiul într-o tigaie din fontă de 10 inci la foc mare, învârtindu-se pentru a acoperi fundul tigaiei.
Adăugați scoici; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Scoateți scoicile din tigaie; păstrați cald.
Topiți margarina în tigaie la foc mediu.
Adăugați 2 lingurițe de făină și gătiți 30 de secunde, amestecând constant.
Adăugați praf de chili, sare și chimen; gătiți 30 de secunde, amestecând frecvent. Se amestecă treptat laptele și se gătește 2 1/2 minute sau până se îngroașă, amestecând frecvent. Întoarceți scoicile în tigaie; adăugați cilantro, amestecând ușor pentru a acoperi.
Garnisiți cu crengute de coriandru, dacă doriți.