Scoici cu ciuperci și sos de whisky

Scallops cu ciuperci și sos de whisky este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 5,05 USD pe porție. O porție conține 310 calorii, 25g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ciuperci, unt, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Scoici de vițel în sos de whisky irlandez, Scoici cu ciuperci în sos de vin alb, și Saut scoici cu ciuperci si sos de spanac.
Instrucțiuni
Aruncați ciupercile cu sucul de lămâie. Într-o tigaie, topiți 1 lingură de unt.
Adăugați ciupercile, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat până când încep să se rumenească, aproximativ 2 minute. Reduceți focul la moderat și gătiți până când ciupercile se rumenesc profund, aproximativ 6 minute.
Transferați pe o farfurie mare.
Adăugați 1 lingură de unt în tigaie și topiți la foc mare.
Adăugați scoicile în tigaie într-un strat uniform și condimentați cu sare și piper. Gatiti scoicile netulburate pana cand incep sa se rumeneasca si cateva sucuri sunt emanate, aproximativ 2 minute. Amestecați scurt, apoi transferați scoicile și orice sucuri acumulate într-un bol.
Adăugați restul de 1/2 lingură de unt și scallions în tigaie. Gatiti la foc moderat, amestecand, timp de 1 minut.
Adăugați whisky-ul și aprindeți-l cu grijă cu un meci lung. Când flăcările se sting, adăugați smântâna, ciupercile și orice sucuri din scoici. Se fierbe sosul până se reduce ușor.
Adăugați scoicile în sos, condimentați cu sare și piper și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Un vin pe care îl puteți încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat, parfumat, de fructe albe și tropicale, compensat de nuanțe ușoare de pâine prăjită. La gust, prezintă un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniat de o aciditate proaspătă și o structură a corpului mediu, cu o impresie generală de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă toasty.