Scoici cu castravete dulce și salsa de Mango
Scallops cu castravete dulce și Mango Salsan este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 301 calorii. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de sare și piper kosher, mango, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Scoici de mare arse cu Salsa de Mango-pepene galben, Chile-scoici cruste cu Salsa de Mango-Papaya, și Scoici Coapte Cu Salsa De Fasole Neagră Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului. Între timp, într-un castron mediu, combinați Mango, castraveți, ghimbir, suc de lămâie, 1 lingură de ulei, coriandru, 1/2 linguriță sare și 1/8 linguriță piper; pus deoparte. Clătiți scoicile și uscați-le cu prosoape de hârtie. Condimentează cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați scoicile și gătiți până se rumenesc și aceeași culoare pe tot parcursul, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Împărțiți între farfurii individuale și serviți deasupra orezului cu salsa. Sfat: căutați scoici care sunt mai degrabă translucide decât albe; vor avea un gust mai proaspăt. Unii ajung în magazin cu mușchiul încă atașat. O remorcare rapidă cu degetele înainte de gătit va îndepărta ușor mușchiul.