Scoici cu capere și roșii
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 65 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, scoici de mare, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Scoici De Dafin Cu Capere, Scoici cu varză și capere, și Scoici cu lămâie și capere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Uscați scoicile cu prosoape de hârtie.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați scoici în tigaie; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți scoicile din tigaie; păstrați cald.
Adăugați usturoiul în tigaie; gatiti 15 secunde.
Adăugați vin și următoarele 4 ingrediente în tigaie. Amestec de linguri peste scoici; stropiți uniform cu ulei chiar înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.