Scoici cu Caper și sos de unt brun

Scoici cu Caper și sos de unt brun
Această rețetă servește 2 și costă 1,51 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 208 calorii, 1g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, suc de lămâie, capere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scoici de mare arse cu sos de caper de unt rumenit, Scoici arse cu Grapefruit roz-sos de unt maro, și Broccoli cu unt brun-Caper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se usucă scoicile și se presară cu sare și piper. Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare și grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați scoici și căutați aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
3
Transferați scoici pe farfurii de servire, acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
4
Topiți restul de 3 linguri de unt în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut sau pana cand untul incepe sa se rumeneasca. (Aveți grijă să nu ardeți usturoiul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
6
Scoateți tigaia de pe foc; amestecați sucul de lămâie și caperele. Puneți sosul peste scoici și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
CapereCapere
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Notă de vin: Jeffrey Dye, proprietarul Happy Camper Wines, sugerează Chardonnay-ul său pentru această masă. "Are note de stejar deschis și arome de mere verzi", spune el, "dar prospețimea îi permite să se amestece ușor cu alimentele și să fie destul de răcoritoare."
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr VerdeMăr Verde
ChardonnayChardonnay
VinVin

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate5
Revista