Scoici coapte cu roșii și Pesto
Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 85 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de busuioc, roșii de struguri, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Scoici arse cu roșii prăjite, Scoici arse cu Pesto de pătrunjel și Scallion, și Mazăre trage Pesto Bucatini cu scoici de mare ars pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mare. Se usucă scoicile cu prosoape de hârtie; se presară sare și piper. Acoperiți ușor tigaia cu spray de gătit.
Adăugați scoici în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Scoateți scoicile din tigaie; păstrați cald. Reduceți căldura la mediu.
Adăugați coaja și următoarele 4 ingrediente (prin usturoi) la tigaie; aduceți la foc mic.
Adăugați roșii; gatiti 45 de secunde, aruncand pentru a acoperi.
Lingură aproximativ 2 lingurițe pesto pe fiecare din cele 4 farfurii. Aranjați un sfert de scoici și aproximativ 1/2 cană de amestec de roșii pe fiecare farfurie.