Scoici coapte cu nuci și morcovi condimentați

Scallops Pan-ars cu nuci și morcovi condimentat este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 138 calorii. Un amestec de zahăr, miere, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Scoici arse cu Sucotaș de porumb condimentat și roșii, Scoici prăjite condimentate cu clătită de cartofi-pere și șampanie Beurre Blanc, și Scoici de susan prăjite și friptură Teriyaki cu salată de varză prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mic.
Combinați jumătate din amestecul de suc de portocale și scoici într-un castron mare, amestecând pentru a acoperi; pune deoparte. Puneți deoparte amestecul de suc de portocale rămas.
Puneți zahărul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu și gătiți până se dizolvă zahărul (nu amestecați).
Adăugați nucile, amestecând până când sunt acoperite și scoateți-le de pe foc.
Întindeți nucile într-un singur strat pe hârtie de ceară și lăsați să stea la temperatura camerei până se usucă.
Scurgeți scoicile și aruncați marinada. Apăsați arpagicul tocat pe o parte a scoicilor marinate.
Spălați tigaia și uscați.
Puneți tigaia acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Așezați scoici, părțile de arpagic în jos, în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte.
Scoateți scoicile din tigaie și puneți-le deoparte.
Adăugați amestecul de suc de portocale rămas în tigaie. Aduceți la fierbere și gătiți 2 minute. Întoarceți scoicile în tigaie. Împărțiți scoicile și sosul uniform între 4 farfurii.
Presărați fiecare porție cu nuci.
Se servește cu morcovi condimentați.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.