Scoici coapte cu dovlecei

Scoici coapte cu dovlecei
Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 98 calorii. Dacă $1.13 pe portie se încadrează în bugetul dvs., scoicile coapte cu dovlecei ar putea fi o mare fără gluten, întreg 30 și vegan rețetă pentru a încerca. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pudră de curry, cățel de usturoi, scoici de mare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Scoici arse cu dovlecei și prăjituri cu morcovi, Scoici de susan prăjite și friptură Teriyaki cu salată de varză prăjită, și Scoici Arse pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați mușchiul dur din partea fiecărei scoici, dacă este necesar. Se usucă scoicile și se presară cu pudră de curry și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pudră De CurryPudră De Curry
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2
Încălziți 1/2 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi căutați scoici în 2 loturi, adăugând încă 1/2 lingură de ulei, dacă este necesar, până devin aurii, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați scoici pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
4
Adăugați uleiul de lingură rămas în tigaie, apoi gătiți ghimbirul și usturoiul la foc moderat, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați dovleceii și sarea și piperul după gust, apoi gătiți, amestecând frecvent, până când sunt crocante, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
6
Întoarceți scoicile în tigaie cu orice suc acumulat pe farfurie și aruncați cu dovleceii doar până se încălzește, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Scoici în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate16
Revista