Scoici Cajun
Cajun Scallops este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 2,96 USD pe porție. O porție conține 182 calorii, 21g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, condimentul cajun, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scoici Cajun și orez, Cajun Jambalaya cu somn, scoici și creveți, și Scoici arse într-un sos de cremă de muștar Cajun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie din fontă la foc mare.
Adăugați ceapa, condimentul Cajun și piperul; saut 3 minute.
Adăugați unt și usturoi; saut 30 de secunde.
Adăugați scoici; gatiti 1 minut sau pana se rumeneste.
Se presara cu sos fierbinte; rândul său. Gatiti 3 minute sau pana cand ati terminat.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.