Scoici braconate cu praz și morcovi
Această rețetă fără gluten, primară și vegană servește 4 și costă $2.37 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 179 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, vin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Scoici Pe Praz Cremos, Spaghete Cu Scoici De Dafin, Praz Și Tarhon, și Scoici arse cu varză și praz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați morcovii și prazul și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Adăugați vinul și 1/2 cană de apă și aduceți la fierbere. Condimentați scoicile cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și așezați deasupra legumelor. Reduceți focul la mediu și gătiți, acoperit, până când scoicile sunt opace pe tot parcursul, aproximativ 8 minute.
Transferați scoicile pe o farfurie. Într-un castron mic, combinați pătrunjelul, usturoiul, nucile de pin și lingura rămasă de ulei. Se amestecă în legume și bulion și se servește cu scoici. Scurtătură: în loc să tocați pătrunjelul, usturoiul și nucile de pin cu mâna, le puteți pulsa într-un robot de bucătărie cu 1 lingură de ulei de măsline.