Scoici braconate cu praz și morcovi

Scoici braconate cu praz și morcovi
Această rețetă fără gluten, primară și vegană servește 4 și costă $2.37 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 179 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, vin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Scoici Pe Praz Cremos, Spaghete Cu Scoici De Dafin, Praz Și Tarhon, și Scoici arse cu varză și praz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați morcovii și prazul și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
PrazPraz
3
Adăugați vinul și 1/2 cană de apă și aduceți la fierbere. Condimentați scoicile cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și așezați deasupra legumelor. Reduceți focul la mediu și gătiți, acoperit, până când scoicile sunt opace pe tot parcursul, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
PiperPiper
ApăApă
SareSare
VinVin
4
Transferați scoicile pe o farfurie. Într-un castron mic, combinați pătrunjelul, usturoiul, nucile de pin și lingura rămasă de ulei. Se amestecă în legume și bulion și se servește cu scoici. Scurtătură: în loc să tocați pătrunjelul, usturoiul și nucile de pin cu mâna, le puteți pulsa într-un robot de bucătărie cu 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Nuci De PinNuci De Pin
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
BulionBulion
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Revista