Scoici arse cu verdeață înăbușită și sos de cidru
Reteta scoicile arse cu verdețuri fierte și sos de cidru ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 2 ore și 30 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 253 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână scoici foarte scafandri, vin, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Verdeață înăbușită, verdeață de muștar și Bietă roșie Elvețiană, Verdeață Înăbușită, și Fasole fiartă cu verdeață și șuncă.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, încălziți 1 lingură de ulei vegetal.
Adăugați slănina și gătiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați verdeața și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Adăugați vinul și gătiți, amestecând, până când colardele sunt ofilite, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Adăugați toate, cu excepția a 1/3 cană din bulionul de pui, în gulere și aduceți la foc mic. Se condimentează cu sare și piper și se gătește la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 1 1/2 ore.
Adăugați 2 linguri de oțet de cidru și 2 linguri de unt și fierbeți încă 10 minute; păstrați cald.
Condimentați scoicile cu sare și piper și presărați făina, atingând excesul. Într-o tigaie mare, topiți 1 lingură de unt în restul de 1 lingură de ulei.
Adăugați scoicile și gătiți la foc mare până devin aurii pe fund, aproximativ 4 minute. Întoarceți și gătiți scoicile până se rumenesc ușor și fierte, cu 1 până la 2 minute mai mult.
Transferați scoicile pe o farfurie mare și păstrați-le la cald.
Puneți tigaia la foc mare.
Adăugați cidrul de mere, restul de 1/3 cană din bulionul de pui și 1 lingură de oțet și gătiți, răzuind orice bucăți rumenite, până se reduce ușor, 5 minute. Reduceți focul la moderat, adăugați restul de 2 linguri de unt și agitați tigaia până când untul este încorporat. Se strecoară într-un castron.
Folosind o lingură cu fante, movilați gulerele pe 8 farfurii. Completați fiecare porție cu 2 scoici și sos și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay]()
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.