Scoici arse cu sos dulce de ardei iute
Scoicile arse cu sos dulce de ardei iute ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 20 și costă 25 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 34 calorii. Dacă aveți la îndemână un buton de ghimbir rădăcină, tulpini de coriandru, scoici și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 94 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este perfect pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Scoici arse cu praz și unt de lămâie chilli, Scoici arse cu sos de rodie, și Scoici arse cu sos de Grapefruit.
Instrucțiuni
Așezați ghimbirul, coriandrul și usturoiul într-un pistil și mortar, apoi bateți într-o pastă.
Adăugați uleiul și amestecați.
Se toarnă peste scoici și se freacă până când sunt acoperite cu amestecul. Infilați fiecare scoică pe o frigăruie (vezi Know-how, mai jos). Se poate face cu până la 1 zi în avans.
Pentru a găti, încălziți o tigaie antiaderentă până când este foarte fierbinte.
Așezați câteva frigarui în tigaie și gătiți timp de 2 minute, până când începe să devină auriu. Întoarceți, stropiți cu mai mult ulei dacă este necesar, apoi gătiți încă un minut.
Se servește cu sos dulce de ardei iute.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.