Scoici arse cu roșii Beurre Blanc
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 278 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.58 pe portie. Dacă aveți la îndemână sare, apă, șalotă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Scoici coapte cu o roșie și ciocolată albă Beurre Blanc, Scoici arse cu usturoi Beurre Blanc, și Scoici arse cu usturoi Beurre Blanc.
Instrucțiuni
Înmuiați roșiile în apă caldă până se înmoaie, 20 până la 25 de minute.
Se scurge și se usucă, apoi se toacă. Se amestecă roșiile, untul și sarea, apoi se formează într-un buștean de 8 inci pe o foaie de folie de plastic și se răcește, învelit în folie de plastic, până când este ferm, aproximativ 1 oră.
Tăiați untul de roșii în 12 bucăți egale.
Gatiti ceapa in 1 bucata de unt de rosii (pastrati untul ramas racit) intr-o cratita mica si grea la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați vin și fierbeți până când lichidul se reduce la aproximativ 1/3 cană, aproximativ 10 minute.
Reduceți căldura la minim și amestecați în untul de roșii rece rămas câte 1 bucată, adăugând fiecare bucată înainte ca cea anterioară să se topească complet și ridicând tigaia de pe foc ocazional pentru a răci amestecul (sosul nu trebuie să se încălzească suficient pentru a se separa).
Bateți în apă și suc de lămâie, apoi condimentați cu sare și piper.
Transferați beurre blanc într-un castron și păstrați-l cald, acoperit, într-un castron mai mare cu apă caldă.
Se usucă scoicile și se condimentează cu sare și piper.
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi fierbeți 6 până la 8 scoici, întorcându-se o dată, până se rumenesc și tocmai fierte, 2 până la 4 minute în total.
Se transferă într-un platou ca gătit și se păstrează cald, acoperit lejer cu folie. Căutați scoicile rămase în același mod, ștergând tigaia și adăugând aproximativ 1 linguriță de ulei între loturi.
Puneți 3 linguri de beurre blanc pe fiecare din cele 6 farfurii, apoi acoperiți cu scoici.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scoici în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.