Scoici arse cu Nasturel ofilit și slănină
Această rețetă face 4 porții cu 104 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui cu sodiu inferior, șalotă, scoici de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Scoici Arse Cu Verdeață Ofilită, Scoici Arse Cu Verdeață Ofilită, și Scoici arse cu verdeață ofilită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Presărați uniform ambele părți ale scoicilor cu 1/4 linguriță sare, zahăr și piper.
Adăugați scoici în tigaie; gătiți 3 minute sau până când ați terminat, întorcându-vă după 2 minute.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Gatiti slanina intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie; se sfărâmă. Aruncați toate picăturile, cu excepția a 2 lingurițe.
Adăugați șalotă și usturoi la picături în tigaie; saut 2 minute.
Adăugați bulion în tigaie; aduceți la fierbere.
Adăugați restul de 1/8 linguriță de sare și năsturel în tigaie; gatiti 30 de secunde sau pana cand verdeturile incep sa se ofileasca.
Așezați 4 scoici și aproximativ 1 cană de năsturel pe fiecare dintre cele 4 farfurii.
Presărați porții uniform cu slănină.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.