Scoici arse cu Meyer Lemon Beurre Blanc
Scoicile arse cu Meyer Lemon Beurre Blanc durează aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,35 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 112 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați scoici de mare, crenguțe de cimbru, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Scoici arse cu roșii Beurre Blanc, Scoici arse cu usturoi Beurre Blanc, și Scoici arse cu usturoi Beurre Blanc.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță mică și grea la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la aproximativ 1/4 cana (aproximativ 8 minute).
Se ia de pe foc; aruncați crenguțele de cimbru.
Adăugați unt, câte 1 bucată, amestecând continuu cu un tel până când untul este bine încorporat. Se strecoară amestecul printr-o sită fină peste un castron, apăsând pentru a elibera tot sosul; aruncați solidele. Se amestecă zahărul, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Presărați uniform ambele părți ale scoicilor cu restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/8 linguriță de piper.
Adăugați scoici în tigaie; gatiti 2 minute. Întoarceți scoicile; gatiti 1 minut sau pana la gradul dorit de coacere.
Serviți scoici cu sos; presărați cimbru tocat, dacă doriți.