Scoici arse cu Linguine proaspete și brânză Romano
O porție conține 355 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână piper, busuioc, scoici de mare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Scoici coapte la tigaie pe Linguine cu sos de smântână de roșii, Scallops Pan-ars pe Linguine cu sos de cremă de roșii, și Scoici Arse Cu Pesto Proaspăt De Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Sare
2
Scurgeți pastele într-o strecurătoare peste un castron, rezervând 2 linguri de apă pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
3
Combinați pastele, 2 linguri rezervate apă pentru paste, 1/4 cană brânză, 1 lingură ulei, busuioc tocat și piper într-un castron mare; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Brânză
Piper
Busuioc
Paste
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare din fontă la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Presărați sare uniform peste scoici; adăugați scoici în tigaie. Gatiti 1 minut pe fiecare parte sau pana devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Așezați 1 cană de amestec de paste pe fiecare dintre cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 3 scoici și 1 1/2 lingurițe de brânză rămasă.
Scoici în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.