Scoicile arse cu legume de vară și Beurre Blanc este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 210 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, ceapă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Scoici de mare arse în Beurre Blanc cu legume de primăvară pentru bebeluși în foietaj, Scoici arse cu roșii Beurre Blanc, și Scoici arse cu usturoi Beurre Blanc.
Instrucțiuni
1
Puneți o tigaie cu jeleu în cuptor. Preîncălziți cuptorul la 500 (lăsați tigaia în cuptor pe măsură ce se preîncălzește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
2
Combinați vinul și șalotele într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti 6 minute sau pana cand amestecul este redus la 2 linguri. Se strecoară printr-o sită într-un castron; aruncați solidele. Întoarceți amestecul în tigaie. Adăugați treptat untul, amestecând cu un tel până se omogenizează și se emulsionează. Se amestecă coaja și 1/8 linguriță sare; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Sare, Pentru Marginile Paharului
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
3
Tăiați dovleceii și dovleceii galbeni pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe Galben
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
4
Tăiați fiecare jumătate transversal în 3 bucăți; tăiați fiecare bucată pe lungime în 4 benzi.
5
Combinați dovleceii, dovleceii, ardeiul gras, ceapa și 1 lingură de ulei într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi. Aranjați cu grijă amestecul de legume pe tigaia preîncălzită cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Cuțit De Toaletă
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
6
Coaceți la 500 timp de 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Adăugați roșiile și usturoiul; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
8
Coaceți la 500 timp de 4 minute sau până când legumele se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Se scoate din cuptor; se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
În timp ce legumele gătesc, încălziți o tigaie mare din fontă la foc mare. Uscați scoicile cu prosoape de hârtie; presărați uniform cu 1/4 linguriță de sare rămasă și 1/4 linguriță de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Adăugați scoici în tigaie; gătiți 1 1/2 minute pe fiecare parte sau până când scoicile sunt arse și gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
13
Serviți scoici cu amestec de legume și sos; garnisiți cu frunze de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.