Scoici arse cu conopidă, capere și stafide
Scoicile arse cu conopidă, capere și stafide ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $3.59 pe portie. O porție conține 299 calorii, 24g de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scoici jumbo, conopidă, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Conopidă Cu Migdale, Stafide Și Capere, Conopidă crocantă cu capere, stafide și pesmet, și Scoici Arse Cu Unt Brun, Capere Și Migdale Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o cratiță medie cu apă sărată.
Adăugați conopida și fierbeți la foc mare până se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Scurgeți, scuturând excesul de apă.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul până când strălucește. Condimentați scoicile cu sare și piper; adăugați în tigaie într-un singur strat și gătiți la foc mare până devin aurii și cruste, aproximativ 2 minute. Întoarceți scoicile.
Adăugați untul, conopida, migdalele, caperele și stafidele și gătiți netulburate până când scoicile sunt albe pe tot parcursul și conopida se rumeneste ușor în pete, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Adăugați oțetul balsamic și amestecați ușor pentru a acoperi.
Se transferă în farfurii, se ornează cu pătrunjelul și se servește.