Scoicile arse cu conopidă, capere și stafide ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $3.59 pe portie. O porție conține 299 calorii, 24g de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scoici jumbo, conopidă, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Conopidă Cu Migdale, Stafide Și Capere, Conopidă crocantă cu capere, stafide și pesmet, și Scoici Arse Cu Unt Brun, Capere Și Migdale Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fierbere o cratiță medie cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Adăugați conopida și fierbeți la foc mare până se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
3
Scurgeți, scuturând excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
4
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul până când strălucește. Condimentați scoicile cu sare și piper; adăugați în tigaie într-un singur strat și gătiți la foc mare până devin aurii și cruste, aproximativ 2 minute. Întoarceți scoicile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
5
Adăugați untul, conopida, migdalele, caperele și stafidele și gătiți netulburate până când scoicile sunt albe pe tot parcursul și conopida se rumeneste ușor în pete, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Crostini Cu Usturoi, Optional
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
6
Adăugați oțetul balsamic și amestecați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
7
Se transferă în farfurii, se ornează cu pătrunjelul și se servește.
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.