Scoici arse cu Bietă fiartă cu slănină
Scoicile arse cu Bietă fiartă cu slănină este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție conține 191 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână scoici de mare, ceapă, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Scoici arse cu Bietă fiartă cu slănină, Friptură prăjită cu praz fiert și Bietă, și Scoici arse cu verdeață înăbușită și sos de cidru.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare și adâncă, gătiți slănina la foc moderat până când este crocantă, 4 minute. Scoateți toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime.
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți, amestecând, până se înmoaie ușor, 3 minute.
Adăugați usturoiul și amestecați până se înmoaie, dar nu se rumenesc, 2 minute.
Adăugați roșia și gătiți până începe să se descompună, 2 minute.
Adăugați tulpinile de bietă și gătiți până când sunt crocante, 4 minute.
Adăugați frunzele de smog și gătiți la foc moderat, aruncând, până se ofilesc, 5 minute; scurgeți orice lichid.
Adăugați sosul de soia și gătiți până când frunzele sunt fragede, cu 2 minute mai mult. Se condimentează cu sare și piper și se menține cald.
Condimentează scoicile cu sare și piper. Într-o altă tigaie mare, încălziți uleiul până la fumat.
Adăugați scoicile și gătiți la foc mare timp de 30 de secunde. Reduceți focul la moderat și gătiți până la auriu pe fund, aproximativ 3 minute. Întoarceți scoicile și adăugați untul. Gatiti, Lingand untul pe scoici, pana se albeste doar, aproximativ 3 minute. Puneți bietul pe farfurii, acoperiți cu scoici și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.