Scoici aburite și homar cu unt de șalotă, porumb, cârnați și cartofi

Scoici aburit și homar cu unt eșalotă, porumb, cârnați și cartofi ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 592 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $5.11 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați oregano, apă, scoici cu gât mic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cartofi copți cu unt de porumb, Scoici cu gât mic aburit cu porumb dulce și busuioc, și Homar la grătar cu unt de lămâie.
Instrucțiuni
Împărțiți scoici între 2 oale mari, împingând scoici pe o parte a fiecărui vas. Împărțiți cârnații și cartofii între oale, așezând ambele ingrediente pe cealaltă parte a oalelor.
Adăugați 1 cană de apă, 1/2 lingură de oregano, 1/2 linguriță de ardei roșu zdrobit, apoi 1/4 cană de unt de șalotă în fiecare oală. Acoperiți bine și gătiți la foc mare până când scoicile se deschid, aproximativ 8 minute (aruncați orice scoici care nu se deschid).
Se ia de pe foc. Folosind lingura cu fante, transferați scoicile într-un castron mare, lăsând cârnații și cartofii în ghivece. Puneți o parte din bulionul de gătit într-un castron mic de servire.
Serviți scoici ca aperitiv, oferind bulion alături.
Gatiti 3 homari la un moment dat in stoc mare de apa clocotita, aproximativ 12 minute pentru homari de 1 kilogram si 20 de minute pentru homari de 2 kilograme.
Transferați homarii în castron.
Între timp, puneți oale cu cârnați și cartofi la foc mediu. Acoperiți și continuați să gătiți până când cartofii încep să se înmoaie, aproximativ 12 minute.
Adăugați porumb în oale; gătiți până când legumele sunt fragede și cârnații sunt fierți, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Folosind un cuțit mare greu, tăiați homarii de 2 kilograme pe jumătate pe lungime; păstrați homarii de 1 kilogram întregi.
Așezați homari, cârnați, cartofi și porumb pe un platou mare.
Se toarnă untul de șalotă rămas într-un castron mic.
Se toarnă orice bulion din oale într-un alt castron mic; serviți alături de homari.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.