Scoici aburite cu șuncă, ardei gras și busuioc
Scoicile aburite cu șuncă, ardei gras și busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 351 calorii, 12g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână baghetă groasă, busuioc, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scoici aburite cu busuioc thailandez și ardei iute, Scoici Aburite Cu Coriandru Și Ardei Roșu, și Scoici cu gât mic aburit cu porumb dulce și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul în tigaie medie grea la foc mic.
Se adauga sunca si ardeiul gras si saut pana se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Adăugați usturoiul și ardeiul roșu uscat; se amestecă 1 minut.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Periați ușor feliile de baghetă pe ambele părți cu ulei. Pâine la grătar până se rumenesc la exterior, dar moale la interior, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Combinați scoici și vin în oală mare. Acoperiți și fierbeți la foc mare până când scoicile încep să se deschidă, aproximativ 8 minute. Folosind lingura cu fante, transferați scoici în 6 boluri, aruncând orice scoici care nu se deschid.
Adăugați lichid în oală în tigaie cu amestec de șuncă-ardei gras. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până când lichidul este ușor redus, aproximativ 3 minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă busuiocul.
Se toarnă amestecul peste scoici, împărțind în mod egal.
Serviți scoici, trecând separat pâinea la grătar.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.