Scobit: Tei Kaffir, Ghimbir, Sorbet De Anason Stelat
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 80 de calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână anason stelat, zahăr, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cartofi Dulci Cu Anason Stelat, Ghimbir Și Tei, Anason Stelat-Sorbet De Lămâie, și Mure de anason stelat cu Sorbet de lămâie.
Instrucțiuni
Puneți apa de nucă de cocos, frunzele de tei kaffir și un vârf mic de sare într-o cratiță și aduceți la foc mic la foc mediu, neacoperit. Luați—vă timp cu acest lucru și începeți cu ingrediente reci-arome mai aromate vor fi extrase în acest fel.
Când oala doar clocotește și frunzele s-au estompat până la un verde măslin plictisitor, scoateți oala de pe foc și îndepărtați-le. Se amestecă zahărul până se dizolvă și se adaugă anasonul stelat.
Lăsați anasonul să se absoarbă în oală timp de zece până la douăzeci de minute. Momentul de aici nu este critic și se bazează în mare măsură pe câtă aromă de anason doriți în produsul final.
Transferați vasul într-o baie de apă cu gheață. Pentru a-l răci deosebit de repede, treceți un flux subțire de apă rece prin baie și puneți un pachet de gheață în oală. Dacă utilizați un aparat de înghețată în stilul bolului congelator, vă recomandăm să răciți amestecul mai departe în frigider pentru a vă asigura că se va răci corect.
Când este răcit, amestecați ghimbirul și două linguri de suc de lămâie. Dă-i un gust; dacă doriți un pic mai mult tartness, adăugați ultima lingură de suc. În caz contrar, transferați-l direct pe mașină și înghețați conform instrucțiunilor producătorului.
Textura sorbetului se îmbunătățește după o oră sau două în frigider. Unele toppinguri potențiale: coajă de tei, cuburi de jeleu de iarbă sau perle de tapioca.