Schweinshaxe
Schweinshaxe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 1,39 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 593 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de bere, ceapă, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 42%. Rețete similare includ Schweinshaxe (Articulații De Porc), Schweinshaxe (Jambon German), și Schweinshaxe (Articulație De Porc Germană).
Instrucțiuni
Așezați morcovul, ceapa, prazul, țelina și articulațiile de porc într-un vas mare. Aruncați boabele de piper și condimentați cu sare după gust.
Adăugați suficientă apă în oală pentru a acoperi legumele. Acoperiți și gătiți la foc mediu timp de 2 până la 3 ore sau până când totul este fraged.
Scoateți articulațiile din apă și scurgeți-le. Rezervați legume și lichid de gătit.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F ( 220 grade C). Topiți scurtarea într-un vas sau o tigaie din fontă acoperită cu email.
Așezați articulațiile de porc scurse, legumele fierte și aproximativ 2 căni de lichid de gătit în tigaie.
Coaceți timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit. În ultimele 10 minute, presărați bere în care s-a dizolvat o cantitate bună de sare. Praf ușor cu chimen pentru a crește aroma.
Se servește cu găluște de cartofi sau pâine albă sau salată de varză murată. În Bavaria, lichidul de gătit și sucurile sunt strecurate și servite ca sos însoțitor.