Schnitzel de vită
Șnițelul de vită necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 5 porții cu 807 calorii, 56G de proteine, și 45g de grăsime fiecare. Pentru $5.47 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 23 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la BBC Good Food necesită fripturi minute, făină, boia și ulei de măsline. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Funcționează bine ca un fel principal scump. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Schnitzel De Vițel, Schnitzel De Porc, și Schnitzel De Porc.
Instrucțiuni
Întindeți o bucată de folie alimentară peste o placă de tocat, așezați fripturile deasupra acesteia, apoi puneți o altă bucată de folie alimentară deasupra. Folosiți un sucitor pentru a bate fripturile până când sunt cu adevărat plate și subțiri.
Se amestecă făina și boiaua cu puțină sare și piper pe o farfurie.
Puneți oul și pesmetul pe încă două farfurii, apoi înmuiați fripturile în făină mai întâi, apoi oul, apoi pesmetul.
Încălziți 1 lingură de unt și 1 lingură de ulei într-o tigaie mare, apoi gătiți unul dintre șnițeli timp de aproximativ 1 min pe fiecare parte până când pesmetul este auriu și crocant. Repetați Pasul 3 pentru celelalte șnițeluri.
Serviți cu pene de lămâie, salată și salată de varză, dacă doriți.