Schnitzel de pui crocant cu sos de usturoi-ceapă

Schnitzel de pui crocant cu sos de usturoi-ceapă
Crispy schnitzel de pui cu sos de usturoi-ceapa ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. Pentru $ 3.08 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 896 calorii, 56G de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei de măsline, frunze de cimbru, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui prăjit cu ceapă adâncă-sos de usturoi, Friptură De Porc Cu Sos De Usturoi-Ceapă, și Poponari cu sos de ceapă (chiftele de porc în stil galez cu sos de ceapă) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Pentru cotlete: începeți prin a scoate Cotletele de pui. Lucrând cu 2 cotlete simultan, așezați între 2 bucăți de folie de plastic. Folosind partea plată a unui tenderizer de carne, lăsați ușor fiecare bucată de pui la o grosime uniformă de 1/4 inci. Lucrați ușor din centru spre exterior, astfel încât să îl păstrați uniform și să nu rupeți puiul. Repetați cu tăieturile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Înființează o stație de panificație.
4
Așezați făina într-un castron puțin adânc, condimentați cu sare și piper și amestecați bine. Într-un al doilea castron puțin adânc, adăugați Zara, condimentați cu sare și piper și amestecați bine. Într-un al treilea bol superficial, adăugați pesmetul, parmezanul, condimentați cu sare și piper și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Luați fiecare cotlet și dragă ușor în făină. Se scutură orice exces, apoi se înmoaie în zară. În cele din urmă, dragă în amestecul de pesmet. Acoperiți uniform pe ambele părți, bătând ușor firimiturile în pui pentru a-l ajuta să se lipească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
6
Așezați cotletele pâine într - un singur strat pe un platou și așezați-le neacoperite la frigider timp de 15 minute-acest lucru va ajuta acoperirea să se lipească de cotlet și să prevină ruperea când vine timpul să le gătiți.
7
Pentru a găti cotletele, setați 2 tigăi mari antiaderente, tigăi din fontă, dacă sunt disponibile, la foc mediu-mare.
8
Adăugați 2 linguri de ulei în fiecare și gătiți 2 cotlete în fiecare tigaie timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte. Când sunt terminate, vor fi maro auriu și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Transferați într-o tigaie rezistentă la cuptor și păstrați-o caldă în cuptor. Încercați să nu păstrați puiul la cuptor mai mult de 15 minute, altfel se va usca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Acum faceți sosul: puneți o tigaie medie cu laturile înalte la foc mediu-mare și adăugați uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Adăugați usturoiul, ceapa și cimbru. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
12
Se sotează până când ceapa este ușor caramelizată și fragedă, 7 până la 8 minute. Degresează cu vinul alb și reduce timp de 1 minut înainte de a adăuga bulionul de pui. Se fierbe timp de 5 până la 6 minute, apoi se adaugă cuburile de unt rece în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
13
Scoateți de pe foc și rotiți tigaia pentru a topi untul uniform - acest lucru va îngroșa sosul și îi va oferi un luciu frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
14
Serviți șnțelul de pui cu sosul de ceapă de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
15
Paring de vin: Riesling sau vin spumant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin SpumantVin Spumant
RieslingRiesling
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Revista