Crispy schnitzel de pui cu sos de usturoi-ceapa ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. Pentru $ 3.08 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 896 calorii, 56G de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei de măsline, frunze de cimbru, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui prăjit cu ceapă adâncă-sos de usturoi, Friptură De Porc Cu Sos De Usturoi-Ceapă, și Poponari cu sos de ceapă (chiftele de porc în stil galez cu sos de ceapă) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Pentru cotlete: începeți prin a scoate Cotletele de pui. Lucrând cu 2 cotlete simultan, așezați între 2 bucăți de folie de plastic. Folosind partea plată a unui tenderizer de carne, lăsați ușor fiecare bucată de pui la o grosime uniformă de 1/4 inci. Lucrați ușor din centru spre exterior, astfel încât să îl păstrați uniform și să nu rupeți puiul. Repetați cu tăieturile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Înființează o stație de panificație.
4
Așezați făina într-un castron puțin adânc, condimentați cu sare și piper și amestecați bine. Într-un al doilea castron puțin adânc, adăugați Zara, condimentați cu sare și piper și amestecați bine. Într-un al treilea bol superficial, adăugați pesmetul, parmezanul, condimentați cu sare și piper și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Luați fiecare cotlet și dragă ușor în făină. Se scutură orice exces, apoi se înmoaie în zară. În cele din urmă, dragă în amestecul de pesmet. Acoperiți uniform pe ambele părți, bătând ușor firimiturile în pui pentru a-l ajuta să se lipească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Așezați cotletele pâine într - un singur strat pe un platou și așezați-le neacoperite la frigider timp de 15 minute-acest lucru va ajuta acoperirea să se lipească de cotlet și să prevină ruperea când vine timpul să le gătiți.
7
Pentru a găti cotletele, setați 2 tigăi mari antiaderente, tigăi din fontă, dacă sunt disponibile, la foc mediu-mare.
8
Adăugați 2 linguri de ulei în fiecare și gătiți 2 cotlete în fiecare tigaie timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte. Când sunt terminate, vor fi maro auriu și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Transferați într-o tigaie rezistentă la cuptor și păstrați-o caldă în cuptor. Încercați să nu păstrați puiul la cuptor mai mult de 15 minute, altfel se va usca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, Decojiți
10
Acum faceți sosul: puneți o tigaie medie cu laturile înalte la foc mediu-mare și adăugați uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați usturoiul, ceapa și cimbru. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
12
Se sotează până când ceapa este ușor caramelizată și fragedă, 7 până la 8 minute. Degresează cu vinul alb și reduce timp de 1 minut înainte de a adăuga bulionul de pui. Se fierbe timp de 5 până la 6 minute, apoi se adaugă cuburile de unt rece în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Sani De Fazan Daca)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
13
Scoateți de pe foc și rotiți tigaia pentru a topi untul uniform - acest lucru va îngroșa sosul și îi va oferi un luciu frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
14
Serviți șnțelul de pui cu sosul de ceapă de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil