Schimbarea finală: Risotto cu dovlecei și salvie
Makeover final: Risotto cu squash & salvie ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $3.57 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 633 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 76 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ceapă, ciorbă de legume cu conținut scăzut de sare, ciupercă porcini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Risotto Cu Dovlecei Și Salvie, Risotto De Dovleac Cu Salvie, și Risotto de dovleac și salvie.
Instrucțiuni
Înjumătățiți dovleceii pe lungime, apoi scoateți semințele. Curățați, apoi tăiați carnea în bucăți de aproximativ 2,5 cm.
Se toarnă bulionul într-o tigaie, se adaugă porcini, apoi se aduce la foc mic.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie grea și largă.
Adăugați ceapa, usturoiul, Salvia, cimbru și dovlecei, apoi prăjiți ușor timp de aproximativ 10 minute până când dovlecelul este aproape fraged, amestecând ocazional, astfel încât să nu se lipească sau să ardă. Cu căldura pe mediu, răsturnați orezul în dovlecei. Continuați să amestecați timp de 3-4 minute pentru a-l prăji fără a colora.
Se toarnă vinul și se amestecă totul timp de 1 min.
Începeți să adăugați stocul fierbinte (lăsând porcini în urmă) acest proces ar trebui să dureze 18-20 de minute, așa că puneți un cronometru dacă vă ajută. Se amestecă 1 oale și se reglează căldura astfel încât să fiarbă. Continuați să amestecați și să răzuiți părțile laterale. Odată ce primul lot de stoc a fost absorbit, adăugați un alt ladleful, continuând să amestecați pentru a menține risotto cremos. Continuați să adăugați și să amestecați într-o oală de stoc pe măsură ce fiecare anterior este absorbit (este gata pentru mai mult atunci când trageți lingura pe fundul tigaiei și lasă o linie clară).
Pe măsură ce ultimul stoc intră (păstrați puțin înapoi) Verificați dacă orezul este gata, ar trebui să fie moale, cu un pic de mestecat în mijloc și lichidul de consistență. Se condimentează cu piper.
Scoateți tigaia de pe foc.
Adăugați un strop de stoc pentru a menține risotto umed, împrăștiați peste pătrunjel și jumătate de parmezan, apoi lingură pe mascarpone. Cu capacul pus, lăsați risotto să stea 3-4 minute pentru a se odihni.
Între timp, încălziți uleiul rămas într-o tigaie mică.
Adăugați frunzele de salvie, apoi prăjiți câteva secunde până când începeți să colorați.
Transferați pe hârtie de bucătărie cu o lingură cu fante pentru a se scurge. Puneți risotto-ul în boluri, apoi împrăștiați peste restul de parmezan și frunzele de salvie crocante.