Schimbarea finală: fleac de afine

Schimbarea finală: fleac de afine
Dacă doriți să adăugați mai multe Europene rețete pentru colecția dvs., makeover-ul final: Blueberry fleac ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 360 calorii, 10g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână gălbenuș de ou, zahăr tos auriu, zahăr tos auriu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca desert. 79 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Schimbarea finală: brioșe cu afine, Makeover Cranberry Fleac, și Ultimul makeover: Tiramisu.

Instrucțiuni

1
Faceți crema: amestecați zahărul, pudra de cremă și făina de porumb cu 1 lingură de lapte pentru a face o pastă curgătoare. Bateți în gălbenușul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
2
Turnați laptele rămas într-o tigaie, răzuiți semințele de vanilie, adăugați păstăia, apoi lăsați să vină doar la fierbere. Se amestecă acest lucru în pasta de făină de porumb, apoi se toarnă într-o tigaie curată. Gatiti la foc mediu, amestecand tot timpul, pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se ia de pe foc, apoi se amestecă crme frache până se omogenizează.
4
Se toarnă într-un castron, se acoperă suprafața cu folie alimentară pentru a opri formarea pielii, se lasă să se răcească, apoi se răcește până se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Faceți tortul: încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Ungeți ușor și tapetați baza unei forme rotunde de tort de 20 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
7
Puneți zahărul și ouăle într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Bateți cu bătăi electrice timp de 5 minute până când sunt foarte groase, de culoare mai palidă și consistența frișcii. Cerneti peste faina si repede, dar usor, impaturiti-o. Puneți amestecul în formă și nivelați-l cu atenție, având grijă să nu-l zdrobiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
9
Coaceți timp de 25 de minute până când a crescut, apoi scoateți și răciți pe un suport de sârmă. Îndepărtați hârtia de căptușeală. Înjumătățiți tortul, astfel încât să aveți un semicerc. (Cealaltă jumătate poate fi înghețată pentru altă dată.) Împărțiți semicercul în jumătate cu un cuțit, apoi sandwich-ul înapoi împreună cu răspândirea fructelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Tartina De Fructe De Zmeura2 Linguri Tartina De Fructe De Zmeura
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Puneți zahărul și coaja de tei pentru fructe într-o tigaie cu 2 lingurițe de apă. Aduceți încet la fierbere până când zahărul s-a dizolvat, apoi faceți bule timp de 1-2 minute până când este siropos. Sfat în afine, apoi gătiți foarte scurt, amestecând doar o dată sau de două ori, până când încep să izbucnească și să-și elibereze sucurile (dar totuși rămân întregi) și obțineți un sirop violet. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Straturile de burete și cremă pot fi construite cu până la 2-3 ore înainte de momentul în care doriți să serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
12
Tăiați buretele jammy în cuburi, apoi puneți-l în baza unui vas de sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
13
Burniță peste Marsala. Păstrați aproximativ de fructe de padure înapoi pentru partea de sus, apoi lingura restul peste burete cu un pic de sirop. Aruncați păstăia din cremă, apoi turnați-o peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
14
Chiar înainte de servire, bateți iaurtul, mascarpona și zahărul împreună până când sunt netede și cremoase. Îngrămădiți-vă pe cremă, apoi stropiți peste fructele și siropul rezervat. Folosiți o frigăruie pentru a învârti o parte din sucuri prin toppingul cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
15
Serviți imediat sau siropul decolorează toppingul. Acest lucru este cel mai bine mâncat în aceeași zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru fleac. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista