Scampi de homar peste mămăligă cremoasă cu chipsuri de usturoi

Scampi de homar peste mămăligă cremoasă cu chipsuri de usturoi
Scampi de homar peste mămăligă cremoasă cu chipsuri de usturoi ar putea fi doar rețeta fără gluten și pescatarian pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 8,79 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37 g de proteine , 51 g de grăsimi și un total de 694 de calorii . Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat mediteranean. Un amestec de pătrunjel, carne de homar, eșalotă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 12 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal scump. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 73% . Acest scor este bun. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Chicken Meatball Marsalan over Cremy Mamăligă , Super Easy Sheet-Pan Shrimp Boil pe care o vei face din nou și din nou și Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno – Baked Polenta Medalliions With Șuncă .

Instrucțiuni

1
Adăugați uleiul într-o tigaie mică pentru a umple 1/4 inch pe părțile laterale și încălziți la foc mediu-mare. Odată încălzit, adăugați 1 felie de usturoi pentru a testa; daca sfaraie la adaugare, apoi adauga usturoiul ramas. Se prăjește până se rumenește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți chipsurile din ulei și puneți-le pe o farfurie tapetată cu un prosop de hârtie. Asezonați cu sare. Asigurați-vă că nu vă îndepărtați, amestecați constant și fiți gata de îndepărtat odată ce auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
3
Pentru mămăligă: Într-o cratiță medie, la foc mare, adăugați uleiul și eșalota și transpirați eșalota, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați bulionul încălzit în tigaie și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adaugam mamaliga intr-un jet fin, amestecand continuu cu un tel de sarma. După ce s-a adăugat toată mămăliga, reduceți focul la mic. Se amestecă, folosind o lingură de lemn, la fiecare 5 minute și se continuă gătitul până când tot lichidul a fost absorbit și amestecul este foarte cremos, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Se ia de pe foc și se amestecă brânza și smântâna groasă până se omogenizează. Se amestecă crema frage. Gustați și asezonați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creme FraicheCreme Fraiche
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
7
Pentru sosul de homar: Într-o tigaie la foc mediu-înalt, adăugați 1 lingură de unt și topiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați homarul și amestecați pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
9
Adăugați pasta de usturoi și gătiți până se parfumează, aproximativ 30 de secunde. Se deglasează cu vinul alb și se reduce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
10
Adăugați restul de 2 linguri de unt și amestecați pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
11
Se ia de pe foc si se adauga patrunjelul, tarhonul si coaja de lamaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1
Adaugati putina mamaliga intr-o farfurie. Acoperiți cu o parte din homar sotat și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2
Se ornează cu chipsuri de usturoi, cervil și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
ChervilChervil
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista