Scamorza prăjită cu salată de rucola și două Pestos

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Scamorza prăjită cu salată de rucola și două Pestos. O porție conține 374 calorii, 3G de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Un amestec de oțet de vin, oțet de vin, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Scamorza prăjită cu salată de rucola și două Pestos, Salată de mere-rucola cu brânză de capră și șalotă prăjită, și Salată De Rucola Mango Și Brânză De Capră Prăjită Panko.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Pe o foaie de copt cu margini, aranjați roșiile într-un singur strat.
Stropiți cu ulei de măsline, condimentați cu sare și zahăr și acoperiți cu oregano.
Coaceți timp de 1 oră, până când roșiile sunt moi, dar își păstrează încă forma. Aruncați oregano.
Între timp, într-un robot de bucătărie, curățați 3 căni de rucola cu 1/4 cană de ulei de măsline până se omogenizează. Se condimentează cu sare și se răzuiește într-un castron. Ștergeți robotul de bucătărie.
Adăugați roșiile uscate la soare și 1/2 cană de ulei de măsline în procesor; procesați la un piure grosier și condimentați cu sare.
Într-un castron, bateți oțeturile cu uleiul vegetal și 1 1/2 linguri de ulei de măsline. Se condimentează cu sare.
Încălziți o tigaie antiaderentă. Se prăjește brânza la foc mare, întorcându-se o dată, până se rumeneste bine și abia începe să se topească, 2 minute.
Transferați scamorza pe farfurii.
Într-un castron mare, aruncați restul de 9 căni de rucola cu pansamentul. Movilă salata pe farfurii alături de brânză. Puneți brânza cu pestos. Aranjați feliile de roșii în jurul salatei, stropiți cu ulei de măsline și serviți imediat.