Scaloppini "pui" Gardein cu sos de Sake Shiitake, lăstari de mazăre și prăjituri cu tăiței Udon

Gardein " pui " Scaloppini cu sos de Sake Shiitake, lăstari de mazăre și prăjituri cu tăiței Udon este un fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 1327 calorii, 84G de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $20.01 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, stoc de pui fals, sâni gardein și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Wok cu tăiței Udon cu sos de arahide, Castron Vegetarian cu tăiței Udon cu sos picant de arahide, și Somon De Susan Cu Ciuperci Shiitake Și Lăstari De Mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți prăjiturile cu tăiței udon: Preîncălziți cuptorul la 200 F.
Scoateți plasticul din tăiței, păstrând tăiței bine împachetați. Folosind un tăietor rotund de 3 inci sau o matriță inelară, tăiați o rundă de tăiței din fiecare pachet.
Puneți o tigaie mare saut la foc mare.
Presărați fundul cu un vârf de sare și încălziți timp de 1 minut.
Adăugați uleiul și încălziți timp de 30 de secunde, având grijă să nu-l lăsați să fumeze. Acest lucru va crea un efect antiaderent.
Adăugați prăjiturile cu tăiței și prăjiți până se rumenesc și crocante pe ambele părți, condimentând cu sare și piper în timp ce gătesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Scoateți pe o foaie de copt tapetată cu un prosop de hârtie și dați-o la cuptor pentru a se încălzi.
Faceți puiul: aplatizați sânii Gardein cu mâna la 1/2 inch grosime, apoi tăiați fiecare în 3 bucăți. Se condimentează cu sare și piper, apoi se dragează în făină.
Ștergeți tigaia pe care ați folosit-o pentru prăjiturile cu tăiței și adăugați 2 linguri de ulei.
Se încălzește la foc mediu, apoi se adaugă Grădinaîn bucăți și gătiți până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Se scoate pe o farfurie și se lasă deoparte.
Adăugați restul de 2 linguri de ulei, încălziți la foc mediu, apoi adăugați ciupercile și gătiți timp de 3 până la 4 minute, amestecând des, până se înmoaie. Deglazează tigaia cu sake și gătește până se reduce la jumătate, 2 până la 3 minute.
Adăugați bulionul și gătiți încă 2 minute.
Scoateți de pe foc și bateți în pământ echilibru 1 lingură la un moment dat, amestecând constant, astfel încât sosul să nu se separe. Se amestecă arpagicul. Întoarceți Gardeina în tigaie și aruncați-o pentru a o acoperi cu sosul. Acoperiți pentru a vă încălzi în timp ce faceți lăstarii de mazăre.
Puneți o tigaie saut medie la foc mediu.
Presărați fundul cu un vârf de sare și încălziți timp de 1 minut.
Adăugați uleiul și încălziți timp de 30 de secunde, având grijă să nu-l lăsați să fumeze.
Se adauga usturoiul si saut-ul pentru 30 de secunde.
Se adaugă stocul și lăstarii de mazăre și se fierbe timp de 3 până la 5 minute, până se ofilesc.
Scurgeți excesul de lichid.
Așezați o prăjitură cu tăiței în centrul fiecărei farfurii. Acoperiți fiecare tort cu o lingură de lăstari de mazăre, apoi acoperiți lăstarii de mazăre cu 3 bucăți de grădină. Puneți puțin din sosul de sake și ciuperci peste grădină și stropiți-l în jurul farfuriei.
Se ornează cu microgreen și se servește imediat.
Fidea udon gătită (nu uscată) este disponibilă în pachete de plastic în secțiunea frigorifică a magazinelor alimentare asiatice. Unele sunt vândute în pungi de 3 porții individuale cu un plic de condimente, care nu vor fi folosite în această rețetă.
De la bucătarul conștient: rețete delicioase fără carne care vor schimba modul în care mănânci de Tal Ronnen. 2009 de Tal Ronnen și Melcher Media. Fotografii de Linda Long. Publicat de William Morrow, o amprentă a lui Harper