Scaloppine de vițel cu sos Marsala de ciuperci
Scaloppine de vițel cu sos de ciuperci Marsala ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.3 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 507 calorii, 29G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Dacă aveți ciuperci, ulei de măsline, oregano și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Scaloppine de vițel cu sos Marsala de ciuperci, Scalopină de vițel sau pui cu sos de cremă de șofran, și Scaloppine de vițel cu sparanghel și sos de cremă de Chanterelle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați făina, 1 linguriță. fiecare sare și piper, și oregano. Praf ușor de vițel cu amestec de făină și așezat pe o farfurie.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Lucrând în 2 loturi, carne de vită brună în ulei, întorcându-se o dată, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Transferați pe un platou.
În aceeași tigaie, topiți untul, apoi adăugați ciuperci și usturoi; sot 5 minute.
Adăugați marsala și bulionul. Gatiti la foc mare pana se reduce usor, 5 minute.
Adăugați smântână și sare și piper după gust. Reveniți la fierbere.
Se toarnă sosul peste vițel.
Se servește cu spanac sotat și piure de cartofi.