Scaloppine de rață cu cireșe uscate și Grappa

Scaloppine rață cu cireșe uscate și Grappa ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 587 calorii, 37g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $7.79 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de făină, grappa, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Scaloppine de rață cu cireșe uscate și Grappa, Rață cu cireșe uscate și rozmarin, și Fidea cu piept de rață, Edamame și cireșe uscate.
Instrucțiuni
Lăsând grăsimea aprinsă, feliați fiecare piept de rață peste Bob în 6 bucăți egale. Folosind un ciocan de carne, bateți bucățile în "scaloppini", grosime de 1/8 inch și lungime de aproximativ 4 inci. Condimentați făina cu sare și piper și dragați scaloppini în făina condimentată.
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mare până la fumat.
Adăugați bucățile de rață și gătiți, fără să vă întoarceți, până se rumenesc adânc pe prima parte.
Adăugați cireșele, grappa, vinul, bulionul și untul și aduceți la fierbere. Gatiti pana cand lichidul se reduce la jumatate, 6 pana la 7 minute, apoi intoarceti bucatile de rata si gatiti inca 30 de secunde.
Transferați rața pe farfurii de servire încălzite, presărați cu scallions și serviți imediat.