Scaloppine de rață cu cireșe uscate și Grappa

Scaloppine de rață cu cireșe uscate și Grappa
Scaloppine rață cu cireșe uscate și Grappa ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 587 calorii, 37g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $7.79 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de făină, grappa, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Scaloppine de rață cu cireșe uscate și Grappa, Rață cu cireșe uscate și rozmarin, și Fidea cu piept de rață, Edamame și cireșe uscate.

Instrucțiuni

1
Lăsând grăsimea aprinsă, feliați fiecare piept de rață peste Bob în 6 bucăți egale. Folosind un ciocan de carne, bateți bucățile în "scaloppini", grosime de 1/8 inch și lungime de aproximativ 4 inci. Condimentați făina cu sare și piper și dragați scaloppini în făina condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Piept De RațăPiept De Rață
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
2
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați bucățile de rață și gătiți, fără să vă întoarceți, până se rumenesc adânc pe prima parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
4
Adăugați cireșele, grappa, vinul, bulionul și untul și aduceți la fierbere. Gatiti pana cand lichidul se reduce la jumatate, 6 pana la 7 minute, apoi intoarceti bucatile de rata si gatiti inca 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
GrappaGrappa
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Rață întreagăRață întreagă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Transferați rața pe farfurii de servire încălzite, presărați cu scallions și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Rață întreagăRață întreagă
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista