Scallops și Haricots Verts cu Vinaigrette cremoase de slănină

Scallops și Haricots Verts cu Vinaigrette cremoase de slănină
Această rețetă face 6 porții cu 212 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Dacă $1.45 pe portie falls în bugetul dvs., scoici și Haricots Verts cu vinaigrette cremos Bacon ar putea fi un minunat fără gluten și primar rețetă pentru a încerca. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână slănină, mărar, frișcă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Haricots Verts cu vinetă caldă de slănină, Haricots Verts și Vinaigrette de muștar, și Haricots Verts cu vinetă caldă de muștar.

Instrucțiuni

1
Saut fasii de bacon din saut in tigaie mare si grea la foc mediu pana se rumenesc si se rumenesc. Folosind lingura cu fante, transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Rezervați tigaia și picăturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
2
Gatiti fasolea intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se scurge; se transferă într-un castron mare. Acoperiți vasul liber cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Încălziți picăturile în tigaie rezervată la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Presărați scoici cu sare și piper. Lucrând în loturi, adăugați scoici în tigaie; gatiti pana se rumeneste, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Transferați în castron cu fasole; acoperiți ușor cu folie. Tigaie de rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Bateți oțetul, apa și muștarul în picături într-o tigaie rezervată. Se fierbe la foc mare până se reduce la jumătate, amestecând frecvent și răzuind bucățile rumenite, aproximativ 7 minute. Se amestecă frisca; aduceți sosul la fiert. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FrișcăFrișcă
MuștarMuștar
OțetOțet
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
8
Adăugați slănină în castron cu fasole și scoici; se amestecă ușor. Împărțiți amestecul între 6 plăci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Stropiți cu sos, presărați mărar și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
MărarMărar

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista