Scallops și Haricots Verts cu Vinaigrette cremoase de slănină
Această rețetă face 6 porții cu 212 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Dacă $1.45 pe portie falls în bugetul dvs., scoici și Haricots Verts cu vinaigrette cremos Bacon ar putea fi un minunat fără gluten și primar rețetă pentru a încerca. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână slănină, mărar, frișcă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Haricots Verts cu vinetă caldă de slănină, Haricots Verts și Vinaigrette de muștar, și Haricots Verts cu vinetă caldă de muștar.
Instrucțiuni
1
Saut fasii de bacon din saut in tigaie mare si grea la foc mediu pana se rumenesc si se rumenesc. Folosind lingura cu fante, transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Rezervați tigaia și picăturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
Tigaie
2
Gatiti fasolea intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Se scurge; se transferă într-un castron mare. Acoperiți vasul liber cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Folie De Aluminiu
4
Încălziți picăturile în tigaie rezervată la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Presărați scoici cu sare și piper. Lucrând în loturi, adăugați scoici în tigaie; gatiti pana se rumeneste, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Transferați în castron cu fasole; acoperiți ușor cu folie. Tigaie de rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
Folie De Aluminiu
7
Bateți oțetul, apa și muștarul în picături într-o tigaie rezervată. Se fierbe la foc mare până se reduce la jumătate, amestecând frecvent și răzuind bucățile rumenite, aproximativ 7 minute. Se amestecă frisca; aduceți sosul la fiert. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Frișcă
Muștar
Oțet
Sos
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bateti
8
Adăugați slănină în castron cu fasole și scoici; se amestecă ușor. Împărțiți amestecul între 6 plăci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.