Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 118 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $6.45 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ciuperci shiitake, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Scoicile arse cu reteta Saut de fasole Fava, Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii, și Scoici coapte cu spanac și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentați scoicile de mare cu sare și piper; se adaugă în tigaie. Se fierbe timp de 1 minut pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Îndepărtați scoicile; pune deoparte. Folosind aceeași tigaie la foc mediu, adăugați cu grijă 2 lingurițe de ulei de măsline și usturoi tocat; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Tocat
Ulei De Măsline
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ciuperci shiitake feliate și gătiți timp de 1-2 minute sau până când ciupercile se înmoaie și își eliberează sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
Ciuperci
4
Adăugați oregano și cimbru și gătiți încă 1 minut sau până când sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Cimbru
5
Adăugați spanac și vermut și gătiți timp de 30 de secunde sau până când spanacul începe să se ofilească; întoarceți scoicile în tigaie și gătiți încă 3 minute.
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.