Scallops Pan-ars cu spanac-ciuperci sote

Scallops Pan-ars cu spanac-ciuperci sote
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 118 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $6.45 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ciuperci shiitake, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Scoicile arse cu reteta Saut de fasole Fava, Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii, și Scoici coapte cu spanac și slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentați scoicile de mare cu sare și piper; se adaugă în tigaie. Se fierbe timp de 1 minut pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Îndepărtați scoicile; pune deoparte. Folosind aceeași tigaie la foc mediu, adăugați cu grijă 2 lingurițe de ulei de măsline și usturoi tocat; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi TocatUsturoi Tocat
Ulei De MăslineUlei De Măsline
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ciuperci shiitake feliate și gătiți timp de 1-2 minute sau până când ciupercile se înmoaie și își eliberează sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
CiuperciCiuperci
4
Adăugați oregano și cimbru și gătiți încă 1 minut sau până când sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
CimbruCimbru
5
Adăugați spanac și vermut și gătiți timp de 30 de secunde sau până când spanacul începe să se ofilească; întoarceți scoicile în tigaie și gătiți încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
VermutVermut
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Servește.

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Revista