O porție conține 155 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Dacă $3.29 pe portie se încadrează în bugetul dvs., scoicile de scoici la provensal ar putea fi un extraordinar fără gluten și vegan rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, oțet balsamic, porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Scoicile lui Ina provensal, Scoici Provensale, și Provensal Pot Au Feu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se incinge cuptorul la 375 F. intr-un bol, se combina rosiile cu 2 linguri usturoi, 3 lingurite cimbru, 3 lingurite ulei, 1/4 lingurite sare si 1/4 lingurita piper negru. Înveliți o tigaie cu foi cu margini cu spray de gătit; întindeți amestecul de roșii pe tigaie într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Piper Negru
Tomate
Usturoi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cimbru
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
Tigaie
2
Coaceți, amestecând o dată sau de două ori, până când roșiile sunt moi și ușor carbonizate, 20 până la 25 de minute. Se amestecă porumbul în amestecul de roșii. În același castron, aruncați scoici cu restul de 2 lingurițe de cimbru, 2 lingurițe de ulei, 1/2 lingură de usturoi, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Tomate
Usturoi
Cimbru
Porumb
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Bol
3
Așezați scoici deasupra amestecului de roșii; coaceți până când scoicile sunt doar fierte, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Transferați scoici pe o farfurie; tăiatîn jumătate. Se amestecă oțetul și 2 linguri de ierburi în amestecul de roșii. Împărțiți rucola, amestecul de roșii și scoicile în 4 boluri; se presară cu 1 lingură de ierburi rămase.
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Un vin pe care l-ați putea încerca este retrospectiv Wines Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.