Scallopini de vițel Sara
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați scallopini de vițel Sara. Această rețetă servește 4. Pentru $ 5.74 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 852 calorii, 59G de proteine, și 53G de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți cotlete de vițel, frunze de salvie, fontina și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până marsala ai putea urma acest curs principal cu Budincă lipicioasă de portocale și marsala ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Scallopini De Vițel, Cel Mai Bun Scallopini De Vițel, și Scallopini de vițel cu lămâie și capere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie grea de 12 inci. În timp ce uleiul se încălzește, tăieturile de vițel de dragare în făină, 2 la un moment dat, scuturând excesul de făină. Căliți rapid vițelul până când tocmai ați fiert, 1 până la 1 1/2 minute pe fiecare parte.
Transferați într-o tigaie superficială și păstrați-o caldă, acoperită slab cu folie.
Degajează tigaia cu Marsala și ciorba de pui și lasă să se reducă ușor. Topiți fiecare cotlet cu 3 frunze de salvie, 2 felii prosciutto și 4 felii Fontina.
Se toarnă sosul de tigaie peste cotlete și se coace la cuptor, acoperit, timp de aproximativ 10 minute.