Scallopini de vițel Sara

Scallopini de vițel Sara
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați scallopini de vițel Sara. Această rețetă servește 4. Pentru $ 5.74 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 852 calorii, 59G de proteine, și 53G de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți cotlete de vițel, frunze de salvie, fontina și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până marsala ai putea urma acest curs principal cu Budincă lipicioasă de portocale și marsala ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Scallopini De Vițel, Cel Mai Bun Scallopini De Vițel, și Scallopini de vițel cu lămâie și capere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie grea de 12 inci. În timp ce uleiul se încălzește, tăieturile de vițel de dragare în făină, 2 la un moment dat, scuturând excesul de făină. Căliți rapid vițelul până când tocmai ați fiert, 1 până la 1 1/2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Transferați într-o tigaie superficială și păstrați-o caldă, acoperită slab cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Degajează tigaia cu Marsala și ciorba de pui și lasă să se reducă ușor. Topiți fiecare cotlet cu 3 frunze de salvie, 2 felii prosciutto și 4 felii Fontina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
ProsciuttoProsciutto
Brânză FontinaBrânză Fontina
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se toarnă sosul de tigaie peste cotlete și se coace la cuptor, acoperit, timp de aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista