Scallopini de porc cu ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 433 calorii, 35g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 10. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, ulei de canolan, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Salată De Porc Scallopini, Scallopini De Porc Cu Muștar De Miere, și Scallopini De Porc Cu Sos De Caper De Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Dredge felii de porc în făină. Într-o tigaie mare, încălziți untul și uleiul. Carne de porc brună pe ambele părți în loturi; îndepărtați și păstrați cald. Se amestecă vinul, apa, ceapa, usturoiul și condimentele în picături. Întoarceți carnea de porc în tigaie, stratificând dacă este necesar. Sus cu ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Gătită
Sezonul Goya
1 Cană De șalote, Tocate
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Bomboane Salvatoare
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 15-20 de minute sau până când carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch