Scallopini De Porc Cu Ciuperci

Scallopini De Porc Cu Ciuperci
Scallopini de porc cu ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 433 calorii, 35g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 10. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, ulei de canolan, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Salată De Porc Scallopini, Scallopini De Porc Cu Muștar De Miere, și Scallopini De Porc Cu Sos De Caper De Unt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Dredge felii de porc în făină. Într-o tigaie mare, încălziți untul și uleiul. Carne de porc brună pe ambele părți în loturi; îndepărtați și păstrați cald. Se amestecă vinul, apa, ceapa, usturoiul și condimentele în picături. Întoarceți carnea de porc în tigaie, stratificând dacă este necesar. Sus cu ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 15-20 de minute sau până când carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Se servește cu fettuccine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista