Scallopine de vițel cu salată de linte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 893 calorii, 49G de proteine, și 54g de grăsime fiecare. Pentru $3.16 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, frunze de dafin, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Scallopine de vițel cu sparanghel, Carne De Vită + Linte Bolognese, și Salată De Prune, Portocale Și Linte ... Și Fave Five Friday: Mâncăruri Minunate De Linte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, topiți 2 linguri de unt. Se amestecă lintea Puy; condimentează ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Linte Franceză
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați bulionul de pui și frunza de dafin și dați la fiert. Se fierbe la foc mic până când lintea este al dente, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Grăsime De Porc înapoi
Linte
3
Între timp, într-o tigaie medie, topiți restul de 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați morcovul tăiat cubulețe, dovlecelul, ceapa și țelina. Condimentați legumele cu sare și piper și gătiți la foc mic, amestecând, până când sunt fragede, dar nu rumenite, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Când lintea este gata, scurgeți-le peste un castron mediu, rezervând lichidul de gătit. Aruncați frunza de dafin. Întoarceți lintea în cratiță și turnați 1/2 cană din lichidul de gătit rezervat. Se amestecă legumele și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoi
Linte
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Amestecați făina și parmezanul într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Puneți ouăle într-un alt castron puțin adânc și bateți bine. Condimentați 4 felii de vițel cu sare și piper și dragați-le în făina de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Încălziți 1/2 cană de ulei de măsline într-o tigaie mare. Înmuiați rapid vițelul făinat în amestecul de ouă, apoi adăugați feliile în tigaie și prăjiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Reduceți focul la moderat dacă vițelul se rumeneste prea repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Fâșie De Coajă De Lămâie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Transferați vițelul pe o foaie mare de copt cu margini și păstrați-l cald la cuptor. Repetați cu restul de 4 felii de vițel și păstrați cald la cuptor în timp ce terminați lintea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Aduceți lintea la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
12
Se ia de pe foc și se amestecă oțetul balsamic și restul de 1 lingură de ulei de măsline. Lingurați lintea pe farfurii, acoperiți cu vițelul, apoi presărați pătrunjelul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Linte
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)