Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați scoici și pudră de porumb. Această rețetă face 4 porții cu 325 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de slănină, scoici de mare, cartofi de aur yukon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ciorbă de scoici, porumb și slănină, Supă De Scoici, și Supă De Scoici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, la foc mediu, gătiți slănina până când este crocantă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Transferați pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie. Ar trebui să aveți aproximativ 2 linguri de picături de slănină; dacă este necesar, completați cu ulei de măsline. Creșteți căldura la mediu-mare. Condimentați scoicile cu sare și piper și gătiți, lucrând în loturi, până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Transferați pe o farfurie.
4
Adăugați ceapa în picăturile din tigaie și gătiți până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați cartofii, vinul, bulionul și smântâna, acoperiți parțial și reduceți focul. Se fierbe ușor până când cartofii sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1-1/2 Cană Supă De Pui
Roșii De Soare Nu
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați scoicile și porumbul și fierbeți ușor timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
7
Se presară pătrunjel și slănină.Bacsis: scoicile conferă o dulceață minunată acestei ciorbe, dar sunt relativ scumpe. Puteți folosi în schimb creveți sau orice pește ferm, cu carne albă, cum ar fi codul sau halibutul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Chowder
Halibut
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.