Scallop Saut
Scallop saut XV necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 230 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână unt, ceapă, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 39%. Încercați Scallop și cartofi sote, Scallop saut cu sos Miso, și Plăcintă Cu Scoici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sotati primele 4 ingrediente in 2 linguri de ulei fierbinte intr-o tigaie mare la foc mediu-mare pana se inmoaie.
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Gătiti scoicile în restul de 1 lingură de ulei în tigaie la foc mediu 5 până la 6 minute; întoarceți scoicile și gătiți 3 până la 5 minute sau până se rumenesc.
Scoateți scoicile din tigaie și păstrați-le la cald.
Adăugați 2 linguri sos de soia, coajă de portocală și următoarele 3 ingrediente în tigaie. Aduceți amestecul la fierbere și gătiți la foc mare aproximativ 2 minute. Se amestecă treptat în unt și restul de 1 lingură de sos de soia până se amestecă bine.
Serviți imediat peste amestecul de legume și scoici.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scoici în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit.
![Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipică denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-var și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.]()
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipică denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-var și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
On the nose are citrus tones, with green apple, pineapple and floral aromas accentuated by caramel and hazelnut traces. The bright fruit and crisp acidity typical of the Russian River appellation are apparent in the mouth, with lemon-lime components and concentrated pear notes, offset by a lingering apple and spice finish.