Sazerac
Sazerac necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 929 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați whisky de secară, bitter, răsucire de coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 6%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Sazerac, Sazerac, și Sazerac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti 1 cana de zahar si 1 cana de apa intr-o cratita mica la foc mediu-mare 5 minute, amestecand pana se dizolva zaharul.
Se ia de pe foc și se răcește.
Împachetați un pahar de cocktail de 3 1/2 uncii cu cuburi de gheață și puneți sticla deoparte.
Combinați whisky, bitter, sirop de zahăr și câteva cuburi de gheață într-un agitator de cocktail; se amestecă pentru a se răci.
Aruncați cuburile de gheață în paharul de cocktail. Înveliți interiorul paharului cu lichior, scuturând excesul de lichior. (Pentru o aromă mai puternică de lemn dulce, lăsați excesul de lichior în sticlă.) Frecați coaja de lămâie peste marginea sticlei și aruncați coaja.
Se strecoară amestecul de whisky în sticlă pregătită.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Jim Beam Straight Rye
Whisky, amarul lui Peychaud și lichiorul de anason Herbsaint. Whisky-ul de secară este distilat din cereale de secară în loc de grâu și orz, oferindu-i o aromă netedă, bogată, similară cu cea a bourbonului.