Sazerac
Dacă $2.2 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Sazerac ar putea fi un super fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 1 porții cu 143 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sirop simplu, fâșie de coajă de lămâie, gheață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Sazerac, Sazerac, și Sazerac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți agitatorul de cocktail cu 1 cană de gheață.
Adăugați 3 linguri de whisky de secară, 1 linguriță de sirop simplu și 2 liniuțe Peychaud ' s bitters; se acoperă cu capac și se agită până se răcește bine. Înveliți în interiorul unui pahar răcit de 3 1/2 uncii cu 1/4 linguriță lichior de anason; se toarnă excesul. Frecați fâșia de coajă de lămâie peste margine și puneți-o în sticlă. Se strecoară amestecul de whisky în sticlă pregătită.
Sfat pentru Cocktail: evitați caloriile suplimentare făcând cocktailuri cu sucuri de fructe proaspete și băuturi fără calorii, mai degrabă decât amestecuri, care sunt încărcate cu zahăr.