Savuros Cheddar Waffle BLT cu ou
Savory Cheddar Waffle BLT cu ou ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 392 calorii, 18g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 94 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână frunze de salată română, roșii, brânză Cheddar irlandeză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Mortadela savuroasă, usturoi și puf de Caper-vafe de patiserie, Cheddar făină de porumb Waffle BLT, și Biscuiți Cu Vafe Cu Bacon Și Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 425 F și aranjați un suport în mijloc.Aranjați slănina într-un singur strat pe o foaie de copt cu margini și coaceți până se rumenesc și crocante, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Scoateți pe o farfurie mare, căptușită cu un prosop de hârtie; pus deoparte.Turnați cu grijă grăsimea de slănină de pe foaia de copt într—o cană de măsurare rezistentă la căldură-veți avea nevoie de 1/2 cană. Dacă nu aveți suficientă grăsime de slănină, adăugați untul topit după cum este necesar. Reduceți temperatura cuptorului la 225 F.
Bateți împreună făina, praful de copt și sarea într-un castron mare pentru a aera și a rupe orice bulgări; pus deoparte.
Așezați ouăle într-un al doilea castron mare și bateți până se rup.
Adăugați laptele și, în timp ce bateți, turnați încet grăsimea de slănină (sau amestecul de grăsime de slănină–unt) până se combină uniform.
Adăugați brânza și amestecați până se combină.
Adăugați amestecul de lapte-brânză în amestecul de făină și amestecați cu o spatulă de cauciuc până când făina este doar încorporată și nu rămân dungi (aluatul poate avea câteva bulgări); pus deoparte.
Încălziți un fier de vafe clasic (nu Belgian) la mediu conform instrucțiunilor producătorului. Umpleți-l cu aluat, închideți capacul și gătiți până când vafa se rumeneste (când aburul începe să se diminueze din fierul de vafe, puteți deschide blatul și puteți arunca o privire pentru coacere).
Transferați direct într-un raft din cuptor pentru a vă încălzi. Repetați cu aluatul rămas până când aveți 12 vafe, așezând vafele fierte într - un singur strat pe raftul din oven.To asamblați: topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până la spumare, aproximativ 2 până la 3 minute.Rotiți untul în tigaie până când fundul este acoperit uniform.
Adăugați 3 ouă, condimentați cu sare și piper și prăjiți netulburați până când albușurile sunt setate și încep să se rumenească pe margini, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare, aproximativ 4 până la 5 minute. (Albușurile vor fi complet fierte, deci nu este nevoie să răsturnați ouăle.)
Scoateți pe o farfurie mare. Repetați cu untul și ouăle rămase.
Întindeți maioneza pe jumătate din vafe și acoperiți fiecare cu un ou prăjit. Împărțiți roșia și salata peste ouă, acoperiți cu feliile de slănină și închideți cu vafele rămase.Dacă serviți imediat, tăiați fiecare sandviș în jumătate. Pentru a împacheta pentru transport, înfășurați sandvișurile întregi în hârtie pergament, tăiați-le în jumătate și înfășurați din nou în mai multă hârtie pergament.