Savuros Achiote Steak & Rice Skillet

Savuros Achiote Steak & Rice Skillet
Savory Achiote Steak & Rice Skillet este un fără gluten rețetă cu 35 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 91 calorii. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Este perfect pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Dacă aveți cremă knudsen, șuncă oscar mayer, roșii conservate și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Savuros Achiote Steak & Rice Skillet, Achiote Shrimp Skillet, și Achiote flanc friptură cu mere și jicama Slaw pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește pansamentul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați carne; gatiti 2 min. sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Scoateți carnea din tigaie; deoparte. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați orez și șuncă în tigaie. Gatiti 2 min., amestecând ocazional. Se amestecă apa și se amestecă condimentele. Se aduce la fierbere; capac. Reduceți căldura la minim; gătiți 15 min. sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se amestecă carnea, mazărea porumbelului și roșiile; acoperă. Gatiti 5-10 min. sau până când se încălzește. Se acoperă cu smântână înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre PorumbelMazăre Porumbel
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Cele două viță de vie Columbia Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 7 dolari pe sticlă.
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Acest vin cu fructe înainte este definit de arome și arome de zmeură șifructe de padure. Expresiile de cafea și cacao încadrează Palatul Mijlociu și condimenteazăîn jurul finisajului moale și catifelat.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții35
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista