Savannah Papioane
Papioane Savannah ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 28. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 302 calorii. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de pastă de migdale, gălbenuș de ou, batoane de ciocolată cu lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Savannah Red Rice, Savannah Red Rice, și Homar Savannah pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lăsați patiseria să stea la temperatura camerei timp de 20 de minute sau până când este ușor de rulat. Desfaceți patiseria pe o suprafață ușor făinată.
Rulați într-un pătrat de 14 inci.
Tăiați pătratul în jumătate cu o roată de patiserie canelată.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Pentru umplere: zdrobiți pasta de migdale într-un bol mic de amestecare.
Adăugați gălbenușul de ou, zahărul brun și laptele. Bateți cu un mixer electric la viteză medie până se amestecă bine.
Întindeți umplutura peste 1 jumătate de patiserie *.
Așezați jumătatea de patiserie rămasă deasupra umpluturii. Folosind roata de patiserie canelată, tăiați aluatul transversal în paisprezece benzi late de 1 inch. Apoi tăiați fiecare bandă în jumătate în cruce pentru a face 28 de bucăți. Răsuciți fiecare piesă de două ori.
Așezați răsuciri la aproximativ 2 centimetri distanță pe foi de prăjituri căptușite cu folie sau hârtie pergament.
Periați răsucirile cu albus de ou ușor bătut.
Se presară cu zahăr (zahăr grosier, dacă este disponibil).
Coaceți timp de 12 până la 15 minute sau până la auriu.
Transferați pe rafturi de sârmă pentru a se răci.
Serviți cu sos de ciocolată.
* Umplutura de migdale va fi foarte rigidă. Pentru a ușura răspândirea, aruncați o bucată de umplutură uniform peste produse de patiserie. Pulverizați o bucată de hârtie cerată cu spray de gătit antiaderent. Apăsați uniform pasta de migdale pe întregul aluat. Pulverizați hârtia cerată de câte ori este necesar pentru a preveni lipirea umplerii.
Într-o cratiță amestecați împreună zahărul, amidonul de porumb și sarea. Crumble bomboane baruri în 1 la un moment dat. Se amestecă treptat în cremă. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se topeste ciocolata. Temperați gălbenușul de ou cu 1/2 cană de sos fierbinte.
Adăugați înapoi în oală și gătiți și amestecați până când amestecul ajunge la fierbere.
Scoateți din căldură. Se amestecă vanilia și se toarnă într-un bol de servire. Orice sos rămas poate fi turnat în cupe de cremă, refrigerat și servit ca budincă.