Savannah Papioane

Savannah Papioane
Papioane Savannah ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 28. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 302 calorii. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de pastă de migdale, gălbenuș de ou, batoane de ciocolată cu lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Savannah Red Rice, Savannah Red Rice, și Homar Savannah pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lăsați patiseria să stea la temperatura camerei timp de 20 de minute sau până când este ușor de rulat. Desfaceți patiseria pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2
Rulați într-un pătrat de 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Tăiați pătratul în jumătate cu o roată de patiserie canelată.
4
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Pentru umplere: zdrobiți pasta de migdale într-un bol mic de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
6
Adăugați gălbenușul de ou, zahărul brun și laptele. Bateți cu un mixer electric la viteză medie până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
7
Întindeți umplutura peste 1 jumătate de patiserie *.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Așezați jumătatea de patiserie rămasă deasupra umpluturii. Folosind roata de patiserie canelată, tăiați aluatul transversal în paisprezece benzi late de 1 inch. Apoi tăiați fiecare bandă în jumătate în cruce pentru a face 28 de bucăți. Răsuciți fiecare piesă de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
9
Așezați răsuciri la aproximativ 2 centimetri distanță pe foi de prăjituri căptușite cu folie sau hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
10
Periați răsucirile cu albus de ou ușor bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
11
Se presară cu zahăr (zahăr grosier, dacă este disponibil).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
12
Coaceți timp de 12 până la 15 minute sau până la auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Transferați pe rafturi de sârmă pentru a se răci.
14
Serviți cu sos de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
15
* Umplutura de migdale va fi foarte rigidă. Pentru a ușura răspândirea, aruncați o bucată de umplutură uniform peste produse de patiserie. Pulverizați o bucată de hârtie cerată cu spray de gătit antiaderent. Apăsați uniform pasta de migdale pe întregul aluat. Pulverizați hârtia cerată de câte ori este necesar pentru a preveni lipirea umplerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Pastă De MigdalePastă De Migdale
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
16
Într-o cratiță amestecați împreună zahărul, amidonul de porumb și sarea. Crumble bomboane baruri în 1 la un moment dat. Se amestecă treptat în cremă. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se topeste ciocolata. Temperați gălbenușul de ou cu 1/2 cană de sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
17
Adăugați înapoi în oală și gătiți și amestecați până când amestecul ajunge la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
18
Scoateți din căldură. Se amestecă vanilia și se toarnă într-un bol de servire. Orice sos rămas poate fi turnat în cupe de cremă, refrigerat și servit ca budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În30 m.
Porții28
Scor De Sănătate0
Revista