Sauvignon Blanc-pere Pocate cu pepite picante
Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 572 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cayenne, semințe de dovleac, Sauvignon blanc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes Cu Vin Sauvignon Blanc, Tort Sauvignon Blanc, și Sauvignon Blanc Peach Sangria pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți perele într-o cratiță mare sau o tigaie largă cu zahăr granulat, fasole de vanilie, băț de scorțișoară, vin și 1/2 cană de apă. Se fierbe ușor, acoperit, până când perele sunt fragede când sunt străpunse cu o furculiță, 10 până la 15 minute.
Scoateți perele și lăsați-le deoparte, acoperite lejer cu plastic. Se fierbe lichidul de braconaj la foc mediu până se îngroașă și se reduce la aproximativ 1 cană, aproximativ 30 de minute (aveți grijă să nu reduceți prea mult siropul). Se răcește până se răcește, cel puțin 1 oră.
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare.
Adăugați pepitas, zahăr brun și cayenne. Gatiti, amestecand des, pana cand semintele sunt prajite si zaharul brun s-a inmuiat, aproximativ 3 minute.
Se amestecă 1/4 cană de sirop cu mascarpone. Aranjați perele pe un platou de servire. Amestec de mascarpone Dollop pe sau lângă pere, sirop burniță peste pere și mascarpone, si se presara cu amestec pepitas.
Faceți înainte: prin Pasul 3, cu 1 zi înainte; răciți perele etanșe.
Asocierea vinului: Ceja 2008 "dulce Beso" recolta târzie Sauvignon Blanc. Această versiune dulce a vinului în care sunt braconate perele extinde pachetul de arome. La fel ca felul de mâncare cu pere, are o aciditate frumoasă pentru a tăia zahărul.