Saute De Porumb
Saute de porumb este un fără gluten și vegan farfurie. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 93 calorii. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați dovlecelul, ceapa, ardeiul gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Saute De Porumb Cilantro, Porumb Si Rosii Saut, și Cajun Porumb Saut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti ardeii si ceapa in ulei de masline intr-o tigaie mare la foc mediu pana se inmoaie.
Se adaugă dovlecelul și se condimentează cu sare și piper. Între timp, încărcați ușor porumbul pe un arzător cu gaz, folosind clești pentru a se întoarce, 2 minute.
Lăsați să se răcească, apoi tăiați sâmburii de pe știulete.
Adăugați boabele de porumb în tigaie și gătiți întregul amestec încă 5 minute.