Saute cotlete de pui cu sparanghel, ceapă de primăvară și pătrunjel-tarhon Gremolata

Saute cotlete de pui cu sparanghel, ceapă de primăvară și pătrunjel-tarhon Gremolatan este un fără gluten și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 76g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 518 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.52 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de sare kosher grosieră, frișcă grea, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma frisca grea, puteți urma acest fel principal cu Shortcake de căpșuni de casă cu frișcă Grand Marnier ca desert. Este perfect pentru Primăvară. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Ceapă Roșie Prăjită Cu Gremolata De Rodie, Portocală Și Pătrunjel, Cotlete De Miel De Primăvară Cu Salată De Cartofi, Coajă Și Tarhon, și Sparanghel la gratar cu Gremolata de migdale-patrunjel.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 5 ingrediente într-un castron mic;se acoperă gremolata și se lasă deoparte.
Încălziți greletigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugațifron și amestecați până se întunecă puțin, aproximativ30 de secunde.
Transferați într-un alt miccastron; se răcește și se sfărâmă șofranul. Faceți înainte: Gremolata și șofranul pot fi făcute cu 2 oreînainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.
Presărați ușor puiul cu grossare și piper.
Încălziți 1 lingură de ulei întigaie mare grea la foc mediu-mare.Lucrând în loturi și adăugând mai mult ulei după cum este necesar, gătiți puiul până se rumenesc ușor și tocmai gătit, aproximativ 2 minute pe parte. Aranjați puiul pe platou; cortcu folie.
Adăugați 1 lingură de ulei și unt la felkillet.
Adaugati partile albe si verzi de ceapa si saut-ul pana cand incepeti sa se inmoaie, aproximativ 4 minute.
Presărați legume saffronover.
Se presara cu grosiresare și piper și saut 1 minut.
Adăugațibulion, reduceți focul la mediu și simmerescoperit până când legumele sunt fragedeși bulionul se reduce și se îngroașă până la glazură,aproximativ 5 minute. Se amestecă în CR ampermormme fra ampermolata andgremolata. Se condimentează cu sare și piper.Folosind lingura cu fante, transferați legumeleplatter, aranjând în jurul puiului.
Se stropeștesos peste pui și se servește.