Saute cotlete de pui cu sparanghel, ceapă de primăvară și pătrunjel-tarhon Gremolata

Saute cotlete de pui cu sparanghel, ceapă de primăvară și pătrunjel-tarhon Gremolata
Saute cotlete de pui cu sparanghel, ceapă de primăvară și pătrunjel-tarhon Gremolatan este un fără gluten și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 76g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 518 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.52 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de sare kosher grosieră, frișcă grea, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma frisca grea, puteți urma acest fel principal cu Shortcake de căpșuni de casă cu frișcă Grand Marnier ca desert. Este perfect pentru Primăvară. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Ceapă Roșie Prăjită Cu Gremolata De Rodie, Portocală Și Pătrunjel, Cotlete De Miel De Primăvară Cu Salată De Cartofi, Coajă Și Tarhon, și Sparanghel la gratar cu Gremolata de migdale-patrunjel.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 5 ingrediente într-un castron mic;se acoperă gremolata și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți greletigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugațifron și amestecați până se întunecă puțin, aproximativ30 de secunde.
4
Transferați într-un alt miccastron; se răcește și se sfărâmă șofranul. Faceți înainte: Gremolata și șofranul pot fi făcute cu 2 oreînainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
5
Lăsați să stea la temperatura camerei.
6
Presărați ușor puiul cu grossare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PiperPiper
7
Încălziți 1 lingură de ulei întigaie mare grea la foc mediu-mare.Lucrând în loturi și adăugând mai mult ulei după cum este necesar, gătiți puiul până se rumenesc ușor și tocmai gătit, aproximativ 2 minute pe parte. Aranjați puiul pe platou; cortcu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Adăugați 1 lingură de ulei și unt la felkillet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Adaugati partile albe si verzi de ceapa si saut-ul pana cand incepeti sa se inmoaie, aproximativ 4 minute.
10
Adăugați sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
11
Presărați legume saffronover.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
12
Se presara cu grosiresare și piper și saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
13
Adăugațibulion, reduceți focul la mediu și simmerescoperit până când legumele sunt fragedeși bulionul se reduce și se îngroașă până la glazură,aproximativ 5 minute. Se amestecă în CR ampermormme fra ampermolata andgremolata. Se condimentează cu sare și piper.Folosind lingura cu fante, transferați legumeleplatter, aranjând în jurul puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Creme FraicheCreme Fraiche
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
BulionBulion
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
14
Se stropeștesos peste pui și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate49
Revista