Saut zucchini Si Mazare
Saut zucchini și mazăre este un fără gluten, primar și vegan farfurie. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 115 calorii. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți cimbru, mazăre dezghețată, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 69%. Încercați Saut mazăre și șuncă, Mazăre De Zăpadă Sotată, și Sparanghel Si Mazare Saut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați sau tăiați dovleceii. Într-o tigaie mare, la foc mediu, combinați uleiul de măsline, dovlecelul, cățelul de usturoi, sarea kosher și câteva măcinări de piper negru și gătiți, amestecând ocazional, până când dovlecelul se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați 1 cană de mazăre congelată dezghețată și 1 lingură de cimbru proaspăt (sau 1 linguriță de frunze uscate), aruncați bine și gătiți să se încălzească, 1 până la 2 minute.